Wat vinden ouders van Marimba?

Bent u op zoek naar een (nieuwe) school voor uw zoon en/ of dochter of bent u op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Dan kunnen wij u wel vertellen wat onze school tot een goede school maakt, maar de reviews van ouders die hun zoon en/ of dochter hier op school hebben, zijn dan eigenlijk veel waardevoller. We wensen u veel leesplezier en hopen u snel te ontmoeten.

Fijne, kleinschalige school waardoor je je echt persoonlijk betrokken voelt bij de school. Iedereen kent de kinderen, ook al voor ze naar groep 1 gaan als ze een grotere broer of zus op school hebben. Tijdens Corona wordt ook goede begeleiding gegeven aan de kinderen.

M. Van Aalst

 

Marimba is een kleinschalige school waar persoonlijke aandacht aan het kind wordt gegeven en waar nodig een stap extra wordt gedaan ten behoeve van het kind in samenspraak met de ouders en/of verzorgers.

 

We vinden de Marimba een fijne school omdat de groei en ontwikkeling van het kind bovenaan staan. Omgang met de school en de docenten is heel prettig. We hebben het altijd als open en eerlijk ervaren. Wat echt een groot compliment waard is dat de Marimba (vooral in deze moeilijke tijd) altijd in oplossingen denkt en niet in onmogelijkheden. Hieruit blijkt dat de kinderen prioriteit nummer 1 zijn.

 

Een kleinschalige school met persoonlijke aandacht voor de kinderen.

E. Breure

 

Kleine en fijne school (locatie sterrenkwartier) met een veilige leeromgeving, persoonlijke aandacht van de juffen en meesters voor de kinderen dragen daar zeker aan bij.

L. Wigboldus Winkel

 

De reden waarom ik Marimba een goede school vind is vanwege de steun die ze mijn zoon bieden. Aan het begin ging het erg moeizaam met hem, maar er is echt tijd voor hem genomen om hem de gewenste structuur te geven. Hij is helemaal gek op zijn juffrouw Kim en dat is belangrijk voor mij dat hij ook op school een veilig gevoel heeft en er iemand vertrouwd.1. Ze nemen de tijd en aandacht voor je kind2. Actief met foto’s en informatie op social schools.3. Je kan altijd contact opnemen voor uitleg en geruststelling.4. Alle personeel zijn beleefd en staan je graag ten woord.

Mama van S. P.

 

Basisschool Marimba zet zich naast goede groepsonderwijs ook actief in voor het individuele kind. Het contact met directrice en leraren is altijd vriendelijk en laagdrempelig. Kwaliteit en aandacht staan voorop.

Eline van Kan

 

Wat wij zeer waarderen is de persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van het kind; dat elk kind op zijn eigen niveau en naar vermogen uitgedaagd wordt. Niet alleen door de juf die voor de klas staat, maar ook door het team er omheen (in ons geval vooral de intern begeleider). Berichtgeving en communicatie verloopt tijdig en duidelijk.

Familie Voogt

 

Mijn kind wordt gezien op de Marimba. Leraren hebben het beste voor met ieder kind. Leerlingen uit alle klassen kennen en helpen elkaar. Iedere dag met veel plezier naar school. Ook in deze corona tijd, super goed geregeld weer de online lessen!

Kim

 

Goede school met normen en waarden en een goed onderwijsconcept. Lieve en gezellige juffen en meesters die heel betrokken zijn met hun leerlingen.

Sabrina Bopp-Ista

 

Ik heb als ouder een heel fijn gevoel bij de school, het is geen grote school waardoor ik mijn kind elke dag met een fijn gevoel naar school breng. Er is goed contact met de juffen en de directie.

Lorraine Tempelman