CBS Marimba

Het mooiste wat je kunt worden, ben jezelf

Welkom op de website van CBS Marimba

Het team, de leerlingen en de ouders van CBS Marimba heten u van harte welkom op onze website.

CBS Marimba is een Christelijke basisschool met een locatie in de wijk Groenewoud en een locatie in de wijk Sterrenkwartier. Als school willen we een plek zijn waar iedereen zich prettig voelt, waar je mag zijn wie je bent en waar je je mag ontwikkelen binnen een gestructureerde en rustige omgeving.

Wij zijn een kleinschalige basisschool waar ieder kind telt. We kennen elkaar en dat maakt dat de sfeer op school vaak als gemoedelijk en fijn wordt ervaren. Een belangrijk gegeven want onze visie is dat een kind zich alleen kan ontwikkelen als het zich veilig voelt. Ons team doet er alles aan om daaraan te voldoen.

Goed onderwijs staat bij ons voorop. We werken met moderne methodes en volgens de laatste inzichten. Op deze manier proberen we uit elk kind te halen wat erin zit. Daarbij zien we u, ouders/ verzorgers als ervaringsdeskundigen. We hebben elkaar hard nodig en de lijnen tussen school en thuis zijn bij ons dan ook kort.

Om u een goed beeld te geven van onze school nodigen we u graag uit voor een gesprek en een rondleiding. U kunt dan al uw vragen stellen, maar bovenal ziet u onze leerkrachten en onze leerlingen aan het werk en ervaart u de sfeer op CBS Marimba. Een school waar we trots op zijn!

Met vriendelijke groeten,

Het team van CBS Marimba

Meer over de school

Contact

Locatie Galileïlaan
Galileïlaan 9c
3204 AK Spijkenisse
(0181) 616543

Locatie Eikenlaan
Eikenlaan 88A
3203 BM Spijkenisse
(0181) 614701

a.v.wijk@nissewijs.nl
Schoolleider: Annabelle van Wijk

Volg CBS Marimba op Facebook en Instagram! 

Het nieuws uit Marimba

Nieuws

Agenda